Om Oss

start02
start01
start03

FÖRETAGSHISTORIA

Forsberg & Tibell Kyl AB är ett serviceföretag verksamt i kylbranschen med installation och service av Kylanläggning, Frys, Butikskyla, Energioptimering, Komfortkyla, Kylservice, Värmepumpar, Installationer, befuktning/avfuktning.

Företagets ursprung kan spåras till 1930-talet då verksamheten bedrevs under namnet Maskinfirman Bore AB. Namnet Forsberg & Tibell registrerades 20:de november 1944.

Organisationen är flexibel och beredskapen alltid hög för snabba utryckningar i akuta situationer.

Vi erbjuder våra kunder avtalsservice, akutservice och jourservice.

Vi tar totalansvar hela vägen –från projektering till färdig anläggning. Vi lyssnar på vad kunden vill ha och projektledning är en av våra starka sidor, vi samordnar olika kompetenser till ett gott slutresultat.

Forsberg & Tibell Kyl arbetar för att skapa miljövänlig kyla och värme. Vi arbetar aktivt med övergången till naturliga köldmedier med positiv miljöpåverkan. Genom att föra en dialog med våra kunder och anpassa val och systemutformning för varje unikt tillfälle, ser vi att detta resulterar till positiv miljöpåverkan under hela arbetsprocessen och goda relationer mellan alla parter. Vi strävar efter att använda närproducerat material och minimera energianvändningen med effektiva system och värmeåtervinning. Transporter kostar på miljön och vi strävar alltid till att planera resandet och minimera antalet leverantörer.

Vill du komma i kontakt med oss?