VÄRMEPUMPSANLÄGGNINGAR FÖR FASTIGHETER

En värmepumpsanläggning är ett utmärkt hjälpmedel om du vill sänka dina elkostnader, skona miljön och minska ditt oljeberoende.

Med stigande energikostnader lönar det sig att investera i energioptimerade system, vilket blir väl märkbart om fastigheten är stor och kräver mycket energi. Förändringar inom fastighetsförvaltning och ett allt mer gemensamt ansvar för energikostnaderna i flerfamiljshusen gör att medvetenheten om att investera i energieffektiva system, värmepumpsanläggningar, solpaneler med mera ökar för en långsiktig ekonomisk och miljömässig hållbarhet.

Ingen byggnad är den andra lik. Vilka behov din fastighet än har så löser vi det och erbjuder dig en helhetslösning med en värmepumpsanläggning som tillgodoser kraven för såväl inneklimat som låga energikostnader.

Vi har värmepumpsanläggningar för såväl mindre fastigheter med bara några få lägenheter som för den riktigt stora fastigheten med över hundra bostäder. Energin kan lika väl hämtas från ett borrhål i kombination med en elpanna eller tas ur frånluften kombinerat med bergvärme och/eller fjärrvärme.

Värmepump
Värmepump från Chiller